Welkom

Een eigen website is nogal wat. Waarom doe je dat? Niet om het eigen ego op te poetsen. Wel om te delen wat je wil laten zien of lezen. Uiteraard kan dat ook op sociale media, maar die middelen zijn vaak vluchtig alhoewel het wel lijkt alsof wij niet zonder kunnen. Op deze website staan publicaties waar je als maker achter staat. Oké de ene foto of tekst is beter dan de ander. Het gaat om het dagelijks plezier weer te geven wat je mooi en/of goed vindt.

Deze website bestaat sinds 2014. In februari 2023 was het tijd om de boel op te schonen. Een flinke klus om alle plaatjes en teksten te verwijderen. Met een frisse start op 12 februari is de vernieuwde versie weer actueel. Vaak zijn het beelden en woorden die je als maker dagelijks ziet en meemaakt waarmee je hopelijk de bezoeker kunt vermaken.

De meeste bijdragen zijn gemaakt op basis van het buitenleven. Alle uitlaatbeurten met de hond spelen een belangrijke rol. Mechelse herder Benthe laat je veel zien al zijn er ook veel momenten waar zij niet bij kan zijn zoals in natuurgebieden. Of het de duinen en bossen zijn bijna altijd zijn planten, bomen, dieren en nog veel meer te zien. Maar ook andere onderwerpen komen aan de orde die uiteenlopen van maatschappelijke zaken naar muziek en kunst.

Als maker van dit alles hoef je niet een kenner te zijn maar wel een liefhebber. En wat je niet weet of kent kun je altijd nog uitzoeken. Het is meer een kwestie van kijken, zien, observeren en vastleggen wat je op dat moment bezighoudt. Wat de technieken en materialen betreft ja die zijn betrekkelijk eenvoudig namelijk: twee camera’s, voicerecorder plus pen en papier. Dat is het.

Met dagelijks plezier als plaatjesschieter, praatjesmaker en stukjesschrijver kun je door te delen andere mensen wellicht blij maken. Kortom kijk rustig rond op deze webstek.