Boerenlogica? – In beeld en woord

De lucht toont wat somberheid vergeleken met de afgelopen zonnige dagen. Bovenin de hijskraan van Melobouw wappert de Nederlandse vlag in de ´boerenstand´ namelijk omgekeerd. Intussen weet iedereen wat dit betekent namelijk ´boerenprotest´ tegen het ´stikstofbeleid´ van het kabinet Rutte-IV.

Verhaal gaat verder onder de foto
Toch wel vreemd de vlag zo hoog in de kraan terwijl je ´blokkendozen´ bouwt op voormalig ´boerenland´ van Baanstee Noord in Purmerend. In het kader van stikstof verminderen is deze logica volgens kenners ver te zoeken.

Verhaal gaat verder onder de foto
En ach ja je hebt het land al gemaaid. De tegels liggen klaar om een eind te maken aan het ´boerengroen´.

Verhaal gaat verder onder de foto
Gelukkig zijn er nog wel hier en daar bloemen met insecten te zien. Allemaal ´boerenlogica´?

2 reacties

Geef een reactie