Nog niet uitgewappiede foutparkeerder – In beeld

Een oud blauw autootje stond vanochtend geparkeerd voor een hek van het Noorderbos (Houtrakpolder). De voorstoelen lagen voorover geklapt. Vermoedelijk was de bestuurder op pad met een hond in het bos. Maar de auto stond op een plek waar het verboden is te parkeren zoals op het hek staat vermeld.

Waarom? Omdat de boswachters van Staatsbosbeheer bij noodgevallen en werkzaamheden juist daar moeten zijn. Zo´n honderd meter verderop is overigens een grote parkeerplaats waar je als bezoeker van het bos uitstekend kunt parkeren.

Aan de binnenkant van het rechter achterraam zat een plakkaat van een wappie die niet wil dat kinderen gevaccineerd worden. De tekst blijkt een combinatie te zijn van de wappieclubs ´Wij de ouders´ en ´Open Legal Advocaten´ plus knutselwerk van de automobilist zelf. Lezen en schrijven zijn duidelijk niet de sterkste punten van de nog niet uitgewappiede foutparkeerder.

Geef een reactie