Ligtopdeberg – In beeld

In het voorjaar van het jaar 2021 wandelde ik voor het laatst met een vriend in het Amsterdamse Bos. Het werd weer eens tijd om daar op pad te gaan. Afgelopen vrijdag was het zover dat ik met een andere vriend een wandeling maakte. Tijdens de wandeltocht schoten wij plaatjes van de herfst in het bos. Zie hier:
Herfst in het Amsterdamse Bos – In beeld.

Voor de ingang van het ‘Bostheater’ vond ik bovenstaand beschilderd zwerfkeitje. Even twijfelde ik om het mee te nemen. Maar de hebzucht kon ik niet weerstaan, dus in mijn broekzak gestopt. Thuis bekeek ik de tekst op de achterkant en begreep al snel dat op Facebook meer informatie te krijgen was.

Middels een bericht nam ik contact op en vroeg:
“Wat een ontzettend leuk initiatief! Vanmiddag vond ik bij de ingang van het Bostheater in het Amsterdamse Bos een beschilderd steentje. Is het de bedoeling dat ik het nu ergens anders neerleg?”

Al snel volgde het antwoord:
“Bedankt voor je leuke reactie! Je mag het steentje houden of weer ergens anders neerleggen wat jij wilt. Het feit dat iemand even een geluksmomentje heeft met een steentje op zijn pad geeft mij, en andere makers ook een lach op het gezicht!”

Dan kun je toch alleen maar blij zijn. Ik reageerde: “Fantastisch!” Mijn weekend kan niet meer stuk!
Meer informatie zie:
https://www.facebook.com/Ligtopdeberg-105969878527777