Vleermuis op de koffie – In beeld


Buurvrouw Joke hield een papier in de handen waarop een vleermuis lag. Het beestje is volgens haar man Gerrit tegen de schuurdeur gevlogen en lag al enkele uren verlamd op de grond. Joke vond het zielig en vroeg of ik iets meer weet over vleermuizen. “Niet veel, maar wel interessant”, was mijn antwoord. Op een veldje bij bomen en struiken bekeken wij het diertje dat wat moeite had met de linkervleugel totdat hij/zij werkelijk een stukje vloog. Na een tijdje vertrouwden wij op herstel. Kortom deze ´Gewone Dwergvleermuis´ in het groen met rust laten. O ja en Joke gaat naar de ´Week van de ontmoeting´ om een kop koffie te drinken.


Even van dichtbij bekijken …

Meer informatie:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Gewone_dwergvleermuis

Eén reactie

  1. Die boodschap werd te laat bezorgd voor Kaag, Samenwerken! Love it, heelaas miste ze haar bootje….

Reacties zijn gesloten.