Wormerveer bijna smetvrij van fascistische symbolen – NieuwsDe symbolen van de fascistische beweging White Power in Wormerveer-Zuid worden in opdracht van de gemeente Zaanstad verwijderd en deels zijn ze al weg. De muurschildering op het pand van de voormalige ´Kunstdrukkerij Mercurius´ is weer zo goed als de oude. Uiteraard blijven enkele sporen van het reinigen te zien. Toeval of niet er staat nu zelfs een hek voor het kunstwerk of dit kwam goed uit in verband met de verbouwing van het pand.


Ook op andere locaties is er al schoongemaakt. En dan resten zeker nog de bekladdingen op de geluidswal aan de Provinciale weg ter hoogte van Zaandijk.


En als afsluiter een hakenkruis in een tunnel van Wormerveer naar Krommenie.

Zie ook:
https://www.willemcroese.nl/2021/07/18/een-kleurloze-wandeling/