De Berm Bunnie is terug – In beeld

Rond de jaarwisseling werd één van de ´Berm Bunnies´ aan de Nieuwe Hemweg in Amsterdam gesloopt door vandalen. Op 8 januari werd het reuze konijn weggehaald en teruggebracht naar het atelier van kunstenaar Saske van der Eerden. De herstelklus werd geklaard.

Vanaf vandaag staat de Bunnie weer op de middenberm. Een vrachtwagenchauffeur opende zijn raam en riep: “Mooi hij is er weer!” Toeterend en met de duim omhoog reed hij verder. Ook de kunstenaar was heel blij net als ontwikkelaar Sandra Hueber van BRIGHT UP.

Een detail, de oren staan anders dan in de versie van 6 juli 2020. Saske van der Eerden: “Ik vind het nu zelfs mooier.” Tevreden keerde iedereen na afloop naar huis.

Zie ook:

Berm Bunnies – In beeld

Kapotte Berm Bunnie – In beeld

Berm Bunnie weg voor reparatie – In beeld

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/282726/opgeblazen-bermbunnie-weer-terug-in-westelijk-havengebied