Actie bij Unilever – Voor 14 – In beeld

Voor 14 is meer dan een campagne die pleit voor minimaal 14 euro per uur. Ook de uitkeringen moeten gekoppeld blijven aan een verhoogd minimumloon. Het dagelijks leven is voor velen helaas een kwestie van overleven in plaats van leven. Het is niet vol te houden. Intussen vult het grootkapitaal verder hun zakken. Tijd om ook eens bij een multinational voor de deur te staan. Unilever, bekend van onder meer voedingsmiddelen en schoonmaakartikelen, was vandaag in Rotterdam aan de beurt. De activisten van Voor 14 maakten hier een waar evenement van dat volledig coronaproof ging. Uit het hele land van Groningen tot en met Maastricht steunde men de actie. Bij1 was de enige politieke partij die zich liet zien, waarvoor diep respect. Kortom allemaal toppers die in Rotterdam hun punt maakten.