Dumpplaats – In beeld

Je kent de plekken vast wel in de buurt waar mensen hun auto´s parkeren. Met ronkende motoren aan, want o wee dat je het koud krijgt terwijl je zit te turen op het scherm van de mobiele telefoon. En dan heb je natuurlijk ook trek in iets te eten en/of te drinken. Hofleverancier Mc Donalds doet goede zaken zo te zien, maar Kentucky Fried Chicken en Pizzalina doen ook graag mee.

Na gebruik flikkeren de tevreden en volgevreten gasten hun afval van die firma´s op straat. Zo hoort dat toch? Je hebt ook wat creatievere lui die een wegwerp barbecue aanschaffen en wel van een fikkie houden. Ook als dat klaar is gewoon achterlaten, wat kan het jou schelen. De wasbak is er ook maar de kraan en afvoer ontbreken. En dan nog lekker effe vuurwerk knallen met ´droomsterren´. De restanten van deze toffe omstandigheden zijn hieronder te bewonderen. Veel kijkplezier met de plaatjes op de parkeerplaats van ´Sportpark Hoornseveld´ in Zaandam!