Grip op de batterijen – Column

Tijdens een beeldbelvergadering waarin ik aan het woord was ging de telefoon over. Na mijn excuses aan de deelnemers schakelde ik de microfoon en de geluidsprekers van mijn computer uit.

”Met Willem”, verwelkomde ik de beller van wie ik zijn naam niet goed verstond. Hij belde over een order die ik gedaan had eind september.

“Meneer wij hebben uw bestelling van de leverancier ontvangen, maar er zit geen afstandsbediening bij.”

“Een afstandsbediening”, vroeg ik verbaasd. Voor mijn oude camera had ik een batterijgrip besteld, maar niet eentje met een afstandsbediening. Ik wil gewoon een batterijgrip die op het toestel past zodat er altijd twee batterijen in actie zijn.

De medewerker van de digitale winkel was opgelucht en ik ook. “Meneer dan verzenden wij vandaag deze batterijgrip. Morgen kunt u het afhalen op het bezorgadres. En wat u te veel heeft betaald stort ik direct op uw bankrekening.”

De volgende dag haalde ik het pakketje op bij een postagentschap. In de auto opende ik het doosje. En ja het is de juiste batterijgrip. Thuis plaatste ik dat ding op de camera en testte de batterijen. Het werkt perfect!

Nu de camera weliswaar wat zwaarder is ligt die beter in de hand met mijn macro- of telelens. Super zelfs! Het heeft even geduurd, maar de service was top. Ik wil de medewerker bedanken. Helaas ben ik zijn naam kwijt. In ieder geval is er voldoende grip op de batterijen.

© Willem Croese

Zie ook: https://www.liefdewerk.nu/2020/11/12/grip-op-de-batterijen-column/