Ronde 200721 – In beeld

Het was vandaag een dag met stapelwolken en dan ontkom je er ook niet aan om van de lucht te genieten. Nog meer meer variatie dus, alhoewel het met de bomen, struiken, planten, koeien en paarden al een enorm feest is. Kortom bijna acht kilometer klimmen, klauteren en wandelen om alles te zien.

Een deel van de kudde Hooglanders nam het het ervan om te luieren in de schaduw van de bomen, terwijl de rest de buikjes vol graasde. Een kalfje verwisselt van kleur aan de vacht. Het lichte haar maakt plaats voor donker haar.

Terwijl de zon probeerde door de stapelwolken te breken even snoepen van de bramen, ze zijn heerlijk. De twee harems en de hengstengroep hadden hun eigen plekken uitgezocht om daar vooral te grazen. In totale rust deden de Koniks dus wat zij graag doen.