Een greep uit de week

Corona en tijd/tijden
Is het je ook opgevallen? Men schrijft en zegt: “vreselijke tijden, barre tijden, slechte tijden, zware tijden, enzovoorts.“ Hoeveel coronatijden zijn er in hemelsnaam? Tot nu toe is er echt maar één tijd met corona.

Speculeren over maatregelen
Vanaf het moment dat bekend is dat Rutte vanavond een persconferentie houdt over de stand van zaken speculeren journalisten, politici en dat soort lieden over welke maatregelen worden aangepast. Geen geduld?

Koninklijk tintje
De voorlopige einddatum 28 april voor coronamaatregelen is handig voordat men toch 27 april massaal de straat opgaat om Koningsdag te vieren, dit moet je sowieso niet willen en al helemaal niet voor extra verspreiding van corona met een koninklijk tintje.

Logeeradres
Heb jij ook vakantieplannen? Zoek je een logeeradres? Je eigen woonkamer, keuken, toilet, douche en slaapkamer zijn toch voldoende? Groot voordeel, de omgeving is goed bekend dus hoef je niet ver weg te gaan.

Tandarts
De afspraak werd drie keer verzet. Misschien wel prettig. Gisteren moest het toch. De tandarts geheel ingepakt met alle toeters en bellen die nodig zijn vandaag de dag. Twee gaatjes gevuld. De klus was na veertig minuten klaar. “Tot over een half jaar”, zei hij.

Trump’s ongezonde advies
Het coronavirus kan niet tegen hitte en licht. Infecteer jezelf met bleekmiddel en weg is het virus. En dat zegt hij, elke dag met zijn kop onder de hoogtezon en bleek als kleurmiddel in zijn haar. Knap ongezond dus!

Toiletpapier
Mocht je na het hamsteren nog heel veel toiletpapier over hebben maak daar slingers van voor een anderhalvemeterfeestje. Gebruikt toiletpapier is effectiever dat houdt schijt-aan-corona-feestgangers absoluut op grote afstand.