Op pad aan de Wandelweg

©Willem Croese - www.willemcroese.nlKloppen, aanbellen, praten, luisteren, schrijven, dat deden de Zaanse SP’ers vandaag aan de Wandelweg in Wormerveer

©Willem Croese - www.willemcroese.nl

©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl©Willem Croese - www.willemcroese.nl

O ja en ‘s morgens gebak voor het ambulancepersoneel dat het zwaar te verduren heeft met de arbeidsvoorwaarden

Zie ook:

https://zaanstreek.sp.nl/nieuws/2017/05/de-sp-op-de-wandelweg-in-wormerveer-de-fotos

De Orkaanplaatjes aan de Wandelweg