Let op mollenklemmen in Het Twiske

© Willem Croese - www.willemcroese.nl

Er is een ware mollenplaag in het recreatiegebied Het Twiske en daar zochten de beheerders een oplossing voor door een mollenvanger in te schakelen. Het resultaat? Zo zitten de klemmen in de grond en dat op een groot veld met picknicktafels waar mensen in hun vrije tijd graag zitten. Wel erg link deze oplossing. Je zult daar maar zijn met kinderen die vast komen te zitten in de mollenklemmen of anderszins. Uiteraard heb ik dit gemeld bij een medewerkster in het kantoor van Het Twiske, die op haar beurt de beheerders op de hoogte zal brengen. Nu maar hopen dat er betere oplossingen komen.

© Willem Croese - www.willemcroese.nl

© Willem Croese - www.willemcroese.nl

Eén reactie

  1. Mollenklemmen zijn na mijn melding van gisteren allemaal verwijderd, dus die martelwerktuigen zijn er niet meer. Let op: “Geen 1 april grap”
    Mollenklemmen verwijderd

Reacties zijn gesloten.