Duizend mensen op de been voor ‘Stop de haat’

Leestijd: 2 minuten

Stop de haat - Willem Croese

Donald Trump is vandaag geïnstalleerd als president van de Verenigde Staten en Geert Wilders staat bovenaan in de Nederlandse peilingen, precies twee griezels die je niet moet hebben. Vandaar dat ruim duizend mensen in Amsterdam demonstreerden tegen deze toestand.

Stop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem CroeseStop de haat - Willem Croese

Geef een reactie