Getuigen mishandeling gezocht

In de nacht van 31 december op 1 januari tussen 4.00 en 4.30 uur is een Zaankanter (36) neergeslagen met vermoedelijk een hard voorwerp ter hoogte van de ING Bank aan de Westzijde 2 in Zaandam. Bebloed lag het slachtoffer op het naastgelegen zebrapad. Politie-agenten waren snel ter plaatse om de man bij te staan. Per ambulance werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan hoofdverwondingen en de artsen stelden een hersenschudding vast.

Het slachtoffer, die om privacyredenen onbekend wil blijven in de media, heeft afgelopen dinsdag aangifte gedaan bij de politie in Zaandijk, het onderzoek loopt. Verder is hij op zoek naar getuigen. Een taxichauffeur met wie de man vlak daarvoor nog heeft gesproken over de ritprijs moet het incident gezien hebben. Wie meer weet en/of de mishandeling heeft gezien kan zich melden bij advocate Mr. Anneke Wezel per e-mail wezel@jadvocaten.nl of telefoon 0628756300.