Ook Amsterdam Nieuw-West steunt Nationaal Zorgfonds

Nationaal Zorgfonds - Willem Croese

Belangstellenden voor het ‘Nationaal Zorgfonds‘ kwamen vanavond in Amsterdam Nieuw-West bijeen in het gebouw ‘De Honingraat’ waar SP’er David Schreuders het betaalbare alternatief presenteerde in plaats van de knetterdure marktwerking in de gezondheidszorg.

Nationaal Zorgfonds - Willem CroeseRuim 199.000 mensen ondersteunen intussen het Nationaal Zorgfonds, waarvan 68.000 deelnemers actief zijn. David Schreuders verwacht dat rond het weekend de 200.000 vrienden het plan ondersteunen.

Nationaal Zorgfonds - Willem CroeseStasja Gest uit Landsmeer was één van de sprekers die uit haar praktijkervaring als doktersassistente kan vertellen wat de impact is van het huidige systeem op patiënten. Zij zegt er wakker van te liggen dat mensen de rekeningen niet meer kunnen betalen en daarom de noodzakelijke zorg mijden, vandaar dat Stasja een groot voorstander is van het Nationaal Zorgfonds waarin iedereen gelijke rechten krijgt.

Tot slot riep David Schreuders  op deel te nemen aan de landelijke aftrap voor het Nationaal Zorgfonds op 26 november in Den Haag, aanmelden kan hier:

https://nationaalzorgfonds.nl/26-november