Keb’ Mo’: ‘That Hot Pink Blues Album’

KebMo_LiveDe uiterst vriendelijke en zeer muzikaal begaafde bluesman Kevin Moore oftewel Keb’ Mo’ doet de liefhebbers met ‘That Hot Pink Blues Album‘ een groot plezier. De opnamen zijn fantastisch, de band laat zich van de beste kant horen en meneer Moore kan zelf niet stuk.

En dan meldde Bluesmagazine.nl dat Keb’ Mo’ nu al met het volgende live-album komt, terwijl de vorige half april dit jaar uitkwam. Bijzonder allemaal, maar wat mij betreft is ‘A Better Man’ iets teveel van het goede.

In oktober 2009 bracht hij ook het live-album ‘Live & Mo‘ uit, althans deels live immers de andere helft is studiowerk. Nee, dan blijft ‘That Hot Pink Blues Album‘ de ultieme live-cd van de grootmeester Keb’ Mo’.

livenmo

Als hij weer de studio ingaat dan mag Keb’ Mo’ van mij een cd maken in de lijn van ‘Bluesamericana‘ uit 2014, dat was ronduit een album van grote klasse. bluesamericana