Krakkemikkige bediening

Chicago - Willem CroeseEen avondje in de zaak van de maestro hoeft niet verkeerd te zijn, overigens de gitaarvirtuoos/bluesman was ook aanwezig, hij zat met zijn rug naar het publiek en keek naar sport op televisie. Maar goed ik had natuurlijk pech, bestel je een biertje en een diner krijg je alleen het drankje en na een half uur vroeg ik naar nog een biertje en weer een half uur later vroeg ik waar het eten bleef en dat werd nog eens een half uur later geserveerd. Anderhalf uur wachten op eten is toch wel erg lang. Nadat ik mijn maag gevuld had vroeg de serveerster of alles naar wens en toen wilde ik ‘echt’ de rekening. Intussen kwam de kaartverkoper bij wie ik een entreebewijs kocht voor het concert van Omar Coleman. Ik nam een staanplaats aan de kant, waar het moet en toch haalde een dikke bewaker mij daar weg en zette mij op een andere plek en zo ging dat maar door. Na één set heb ik de zaak verlaten. Overigens Omar Coleman was wel top en Buddy Guy heb ik niet lastig gevallen met de krakkemikkige bediening.