Schiettent AWD

De kogel is door de kerk, het is definitief zoals te verwachten was. In schuttersputjes kunnen de mannen gekleed in camouflagepakken uit hun bolletjes gaan door met geweren duizenden damherten neer te knallen, een waar slagveld dus. De hertenbiefstukken liggen later in de schappen van de supermarkt voor een zacht prijsje en als je mazzel hebt met een kogel er in dan heb je meteen kogelbiefstuk, althans dat stel ik mij voor. Ach ja als je van bepaalde levende wezens te veel hebt maak je daar op deze manier een eind aan, met dank aan de provinciale politiek uitgezonderd enkele weldenkende partijen zoals de Partij voor de Dieren, GroenLinks en SP. Of natuurbeschermers deze schiettent tegen kunnen houden via de rechter is maar de vraag, ik vrees het ergste.
Zie ook:

2 reacties

  1. Als de zogenaamde natuurbeschermers zich niet zo heftig verzet hadden dan was het een kleine schiettent geworden maar nu word het door toe doen van deze dieren knuffelaars een grote schiettent.
    Hoe dom kun je zijn!

Reacties zijn gesloten.