Bagger van de politieke arena

De verdeeldheid onder rechts in Nederland is groot. Is het niet Bram Moskowicz dan is het wel Dirk Scheringa die zich aansluit bij ex-PVV’ers, de bagger van de politieke arena. Als klapper op de vuurpijl ging Peter R. de Vries – die eveneens heeft geprobeerd een partij te beginnen – in tegen Scheringa’s vriendje Hero Brinkman gisterenavond bij Pauw, zie vanaf 5.30 minuten. Vermakelijke televisie, maar schadelijk voor het echte politieke handwerk. Dat mensen in dit soort gekibbel geloven is werkelijk onbegrijpelijk.

Eén reactie

  1. De kans van slagen acht ik klein, maar het is wel zeer bedenkelijk dat boeven door een moraalridder tijdens Pauw (lees: zendtijd voor politieke partijen) worden aangepakt. Pauw liet De Vries hiervoor opdraaien, maar met scherpere vragen had Jeroen zelf dat spul in een hoek gedreven. Slechte journalistiek en over de politieke ambities van Brinkman en Scheringa zal ik het maar niet hebben, behalve dat het een lachertje is.

Reacties zijn gesloten.