Kwajongens

Cees: “Vroeger kwam ik vaak in een snackbar waar je ook een biertje kon drinken. In die zaak waren ook kwajongens waar de politie belangstelling voor had. Toen ik twee agenten zag aankomen waarschuwde ik die knapen. Zij weg natuurlijk, over de schutting heen. De politiemannen kwamen binnen en vroegen ons naar de jongens. Ik antwoordde: ‘Wij hebben ze net nog gezien en gesproken, maar waar ze nu zijn is een raadsel.’ De agenten gingen meteen naar buiten, maar die mannetjes vonden ze niet meer. Prachtig toch?”

3 reacties

  1. Ja heerlijk toch? Zo kunnen jullie aan de andere kant van de wereld meegenieten.

  2. We zijn over the moon met deze website Willem. We hadden dit al jaren eerder gewenst en zijn heel blij dat het nu gebeurd. Wat onzettend leuk om de verhalen te lezen en op deze manier met jullie mee te leven. We hebben ontzettend gelachen!

Reacties zijn gesloten.