Robert Plant – Lullaby and … The Ceaseless Roar

141031_Robert_Plant_Lullaby_and_The_Ceaseless_RoarOngetwijfeld kent iedereen Robert Plant als leadzanger van de legendarische rockband Led Zeppelin waarmee hij stevig aan de weg timmerde. Succes genoeg, maar Zeppelin is verleden tijd! De verdiensten van zijn solocarrière zijn overigens ook al niet gering, denk bijvoorbeeld aan zijn voorlaatste albums ‘Raising Sand’ (2007) en ‘The Band Of Joy’ (2010) – dan weet je dat je te maken hebt met een vakman die zijn eigen gang gaat en dat doet hij nu ook met zijn nieuwste schijf ‘Lullaby and … The Ceaseless Roar’. Tien gloednieuwe songs en één traditional (Little Maggie) geschreven en bewerkt door Robert Plant in samenwerking met zijn tegenwoordige medemuzikanten van ‘The Sensational Space Shifters’. De cd is een mix geworden tussen een soort oerrock en folk, al met al een sublieme combinatie om de luisteraar te verrassen. Lullaby and … The Ceaseless Roar is een meesterwerk!