Product ‘Zeik’ is leverbaar

Leestijd: < 1 minuut

Na een dag op stap te zijn geweest bekeek ik vanavond mijn e-mailbox en die stroomde vol met allerlei berichten, waarvan de meest opmerkelijke was die van mijn favoriete boekhandel Bruna. De kop van de e-mail luidde: ‘Product ‘Zeik’ is leverbaar’.

Zeik - Brusselmans - Bruna

Ik wist natuurlijk meteen wat er aan de hand was.  De beste Vlaamse schrijver Herman Brusselmans heeft een nieuw boek uitgegeven. De titel was mij al bekend, namelijk ‘ Zeik’. Ik wilde alleen nog op de hoogte gehouden worden door de boekhandel wanneer deze bestseller leverbaar is. Nu dus!

Lang leve het digitale tijdperk, dus ik bestelde direct het nieuwe boek van de veelschrijver Herman Brusselmans bij Bruna. Na de transactie ontving ik een keurig bericht met leveringsdatum.

Met spanning wacht ik morgen op de postbode, want die brengt een gelukzalig product, namelijk ‘ Zeik’ van ‘ Herman Brusselmans’. U begrijpt vast wel waarmee ik mij gedurende het weekend vermaak.

En meneer Brusselmans wat een heerlijk gezeik!

9789044625721-herman-brusselmans-zeik-178